Teampagina / contact

 

Rentemiddeling is een onderdeel van de Financiële Alliantie en wij werken landelijk. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs komen graag bij u aan huis voor een vrijblijvend gesprek.

 

Wij staan voor een persoonlijke service door uw eigen financieel adviseur. Van het eerste gesprek bij u thuis tot uw bezoek aan de notaris: Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind. Een vast aanspreekpunt en persoonlijke service, maar wel de kennis en expertise van een compleet specialistenteam, dat is de kracht van de Financiële Alliantie!

 

De Financiƫle Alliantie

Rentemiddeling.nl is onderdeel van de Financiële Alliantie:
de Financiële Alliantie | Wipstrikkerallee 95 | 8023 DW Zwolle  

tel. 038-4218808 | AFM: 12017795 | KvK: 08166207

  • Ronnie Hulshof

 

 

Het hypotheken- en financieringstraject wordt door de sterk toegenomen regelgeving steeds ingewikkelder. Wij kennen alle regels, richtlijnen en eisen van banken en andere hypotheekverstrekkers. Als u in gesprek gaat met een van onze adviseurs, dan zal deze adviseur gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt blijven. Na het verzorgen van offerte(s) zal uw adviseur samen met u de zorgen dat de door u aan te leveren documenten op de juiste plek terecht komen, de taxatie aan de eisen van de bank voldoet en ervoor zorgen dat u zo snel als u dat wilt bij de notaris zit. Naderhand neemt uw adviseur nog eens alle genomen stappen met u door en geeft bijvoorbeeld de juiste input voor uw maandelijkse teruggave.

 

Onze begeleiding is intensief, zodat het proces goed verloopt en u niet in het ongewisse blijft. Dat betekent voor u dat wij gedurende het hypotheek- of financieringstraject diverse keren bij u langskomen en u omtrent iedere statuswijziging direct informeren, zodat u altijd weet wat de stand van zaken is. Ondanks onze intensieve begeleiding is onze prijsstelling doorgaans wezenlijk lager dan u bij banken en andere hypotheekketens gewend bent. Wij werken met lage kosten en kunnen derhalve meer service bieden voor minder geld. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. 

 

Erkend Hypotheekadviseur                      AFM                   KiFiD