Klantbeoordeling

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 • Zeer goede service
  Dries Vis en Esther Bakker hebben ons fantastisch geholpen met de financiering van onze eerste koopwoning. Uitgebreide service en altijd bereikbaar, ze weten de juiste en snelle wegen te bewandelen om het doel te bereiken. Klasse!

  Erik op

  9
 • Zeer goed, degelijk, duidelijk
  Een aantal zeer goede gesprekken gehad met Petra. Duidelijke uitleg op vragen. Goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Zeer joviaal en kundig.

  Derks op

  9
 • Duidelijk, goed geinformeerd, gedreven, komt afspraken na
  Mijn ervaring met Ferry is zeer goed. Ik ben dik tevreden over het advies wat hij heeft gegeven, ondanks dat hij nog betere mogelijkheden zag. Wanneer ik vragen had, is hij altijd goed bereikbaar of wanneer hij even niet bereikbaar is, neemt even later contact op. Ook hij heeft de vaart er in gehouden om z.s.m. mijn hypotheek te verhogen en over te sluiten. Complimenten! Fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 toegewenst. A. Klumperman lees verder

  A. Klumperman op

  10
 • ik ben uitstekend geadviseerd
  Ik had niet zo veel kans op een hypotheek. Op advies van Annemarie Dijkstra (Fehse) heb ik contact gezocht met Ferry Kwakman. Dit heeft geresulteerd in een hypotheek en de aankoop van een woning. Hartelijk bedankt!

  Adriaan op

  10
 • Dikke prima!!
  Vanaf het eerste contact erg tevreden over de samenwerking, de werkwijze, de snelheid van afhandelen en de bereikbaarheid (zelfs 's avonds!!).

  Bert op

  9
Schrijf hier uw beoordeling
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9